Bonny-Bock Kft.

Kiadásai bevételt termelnek.

Kreatív megoldások

Nyitólap / Kreatív megoldások

Több mint könyvelés

"Összejönni – kezdés.
Együtt is maradni – haladás.
Együtt is dolgozni – siker." (Henry Ford)


Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk az alábbi szolgáltatások igénybevételére:

Mikro- és kisvállalkozások részére további támogatást jelenthet a könyvelő iroda részéről a céges adminisztráció támogatása:

Ma már egy cég dinamikus fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy naprakész információk birtokában legyen gazdasági helyzetét illetően, tervezni tudjon rövid és középtávon. Ennek alapját egy pontos, szakszerű, a mindenkori adó és számviteli törvényeket követő könyvvezetés biztosítja.

Óbudai könyvelőirodánk az Ön sikeréért dolgozik, ezért fontosnak tartjuk, hogy az Ön vállalkozása már a kezdetektől egy oly módon kialakított pénzügyi-számviteli rendszert kapjon, mely elősegíti a vállalkozása piaci pozíciójának megerősödését, eredményességének intenzív és állandó növekedését, és képes legyen a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodni. A vállalkozás gazdasági adatainak elemzése után átfogóbb, összetettebb képet kaphat a működés jövedelmezőségéről, hatékonyságáról.

Elsősorban mikro- és kisvállalkozások teljes körű pénzügyi-számviteli feladatainak ellátását végezzük, mely tevékenységekbe nem egyszerűen csak a könyvelés és bérszámfejtés körébe tartozó szolgáltatásokat értjük, hanem egy komplex szolgáltatást, amely magába foglalja többek között a teljes kőrű könyvvezetés, TB ügyintézés, kontrolling, adótanácsadó valamint munkaügyi tevékenységeket is.

Egyre nagyobb számban igénylik a mai vállalkozások, ahogy bizonyára az Ön cége is, hogy a nagyvállalatoknál alkalmazott integrált ügyviteli rendszerek, módszerek előnyeit élvezhessék. Társaságunk ennek az igénynek kíván maximálisan megfelelni.

Szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat?

Kérje árajánlatunkat!

Kérjük az árajánlatkéréshez figyelmesen töltse ki az alábbi űrlapot.
A csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező.

Cég neve (ha nincs még cége, adja meg saját nevét):*

Az Ön neve:*

E-mail cím:*

Az Ön telefonszáma:*

Témakör:*

Megjegyzés, más fontos adat:


Kérjük igazolja, hogy Ön nem robot:

CAPTCHA ImageÚj kód kérése