Bonny-Bock Kft.

Kiadásai bevételt termelnek.

Tanácsadás

Nyitólap / Szolgáltatások / Tanácsadás

Tanácsadás

Ügyfeleink részére - saját hatáskörünkbe tartozó témákban – a tanácsadás díjmentesen történik. Nem az ügyfél körünkbe tartozók részére a személyes konzultáció óradíja minden megkezdett órára 20 000,- Ft.

Az adórendszer átláthatatlansága olyan méreteket öltött, hogy a napi szintű tanácsadás elengedhetetlen része lett munkánknak. Ügyfeleink ezt korlátlanul és díjmentesen vehetik igénybe.

Évről évre egyre erőteljesebben jelentkezett Ügyfeleink részéről a napi szintű kapcsolattartásra való igény. Már nem csak adózási kérdésekben szorulnak a vállalkozók segítségre, de akár egy olyan egyszerűnek (tűnő) tevékenység során is, mint egy számla kiállítása.

Felismerve ezt az igényt, és belátva, hogy ez a fajta segítségnyújtás részünkről elengedhetetlen és megfizethetetlen a hozzánk forduló Ügyfeleink részére, szerződéseink nem tartalmaznak külön díjszabást a tanácsadói tevékenységre.

Ha azonban az adott probléma olyan területet érint, ami nem a mi hatáskörünkbe tartozik, ahol az adott területen szakavatott személyre, szakemberre van szükség – például ügyvéd, munkajogász – ezt díjmentesen nem tudjuk vállalni.

Ugyanakkor szívesen meghallgatjuk Önt a vállalkozásával kapcsolatos bármely problémájáról, terveiről. Örömmel segítünk reklámkampányok ötleteinek kidolgozásában, marketing tervek összeállításában vagy akár irodaszerek kedvezményes beszerzésében is.

Partnerek vagyunk új üzleti kapcsolatok kialakításában, új lehetőségek megteremtésében.

Szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat?

Kérje árajánlatunkat!

Kérjük az árajánlatkéréshez figyelmesen töltse ki az alábbi űrlapot.
A csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező.

Cég neve (ha nincs még cége, adja meg saját nevét):*

Az Ön neve:*

E-mail cím:*

Az Ön telefonszáma:*

Témakör:*

Megjegyzés, más fontos adat:


Kérjük igazolja, hogy Ön nem robot:

CAPTCHA ImageÚj kód kérése